Stardust | Futura | Кат 6, 7, 8

Stardust

Вкупнa квадратура: 77 m2
(72 m2 + 5 m2)

Дневна соба / трпезарија 18.86 m2
Кујна 4.81 m2
Спална соба 1 12.14 m2
Спална соба 2 10.14 m2
Детска соба 7.41 m2
Бања 1 3.82 m2
Бања 2 3.43 m2
Влезен хол 4.77 m2
Ходник 7.10 m2
Тераса 5.36 m2

Станбена единица

40, 47, 54

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан