Titan | Futura | Кат 4, 5

Вкупнa квадратура: 83 m2
(75 m2 + 8 m2)

Дневна соба / трпезарија 24.73 m2
Кујна 3.88 m2
Спална соба 1 10.42 m2
Спална соба 2 15.22 m2
Детска соба 10.57 m2
Бања 1 3.82 m2
Бања 2 3.43 m2
Влезен хол 2.98 m2
Тераса 2.65 m2
2.49 m2
3.03 m2

Станбена единица

26, 33

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан