15
Aug

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз кој диктира урбан и препознатлив моден правец, секогаш во чекор со најсвежите модни трендови, пренасочувајќи ги светските модни текови кон македонскиот пазар.