Нашата групација

Grupacija-ELH

ЧЛЕНКИТЕ НА НАШАТА ГРУПАЦИЈА СЕ НАЈДОБРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Со долгогодишно докажано искуство, квалитет и огромен број на завршени проекти, членките на нашата групација се водечки компании во својата област во Македонија и пошироко.

 • Елена Лука

  Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз кој диктира урбан и препознатлив моден правец, секогаш во чекор со најсвежите модни трендови, пренасочувајќи ги светските модни текови кон македонскиот пазар.

 • FASHIONEL.mk

  FASHIONEL.mk е најчитаниот моден е-магазин во Македонија, кој нуди секојдневни информации за модата, стилот и домашната дизајнерска сцена, информира, едуцира и инспирира.

 • Фондација Елена Лука

  Фондацијата Елена Лука е невладина и непрофитна организација која им помага на граѓаните во решавање на нивните животни и егзистенцијални проблеми.

 • Елена Лука Инженеринг

  Елена Лука Инженеринг е продолжение на една долгогодишна семејна традиција. Приказната започнува во 2015-та година со формирање на компанијата Elena Luka Home, која започнува да инвестира и да гради станбено-деловни објекти, компанија која низ годините успева да се издвои како препознатлив бренд на македонскиот пазар за градежништво и да остави печат на архитектурата во Скопје.