УРЕДУВАЊЕ НА ТИНЕЈЏЕРСКА СОБА ДУПЛЕКС СО СМАРТ ОСВЕТЛУВАЊЕ ПО БАРАЊЕ НА КЛИЕНТ - Elena Luka Home

УРЕДУВАЊЕ НА ТИНЕЈЏЕРСКА СОБА ДУПЛЕКС СО СМАРТ ОСВЕТЛУВАЊЕ ПО БАРАЊЕ НА КЛИЕНТ

УРЕДУВАЊЕ НА ТИНЕЈЏЕРСКА СОБА ДУПЛЕКС СО СМАРТ ОСВЕТЛУВАЊЕ ПО БАРАЊЕ НА КЛИЕНТ

Тинејџерска дуплекс соба

Комфорна дуплекс соба наменета за живеење на тинејџер со модерен дух, според потребните за интимност и динамичност со употреба на меки и природни материјали.

Висината на плафонот дозволува поставување на скали каде просторот за спиење е на горниот полукат врамен во стакло, а потпора на истиот е гардероберот.

Поголемиот дел од мебелот и деталите се рачна изработка, а останатиот дел од мебелот е увозен.

Share: