BUSINESS HOMES - BALANCE (42 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – BALANCE (42 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – BALANCE (42 M2) – BUSINESS HOMES

Balance
Екстремната едноставност по правило се комбинира со функционалноста, па преку минимализмот се растоваруваат непотребните декори токму како во овој беспрекорен ентериер на двособен стан од 42m2. Декоративноста кај овој стил на уредување се постигнува со игра на геометриски фигури и светлост и на тој начин се добива баланс. Всушност се во животот е во балансот.

Share: