BUSINESS HOMES – CUBE (43M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – CUBE (43M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – CUBE (43M2) – BUSINESS HOMES

Cube
Ладните бои и по малку апстрактни линии го претставуваат просторот кој има необична перспектива, интересен изглед и дизајн. Овој единствен и интересен дизајн дефинитивно го освежува ентериерот и отстапува од вообичаениот и неутрален простор. Секоја просторија во енергичен стил и дизајн, остава силен впечаток и самиот престој во вакво опкружување, овозможува голема доза на енергија.

Share: