BUSINESS HOMES – HEAVEN (55 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – HEAVEN (55 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – HEAVEN (55 M2) – BUSINESS HOMES

Heaven
Трособен стан од 55m2 за станари со топло срце. Исполнет е со светлина и колорит. Топлите бои на сонцето со додатни месингови детали е она по кој овој ентериер се одвојува од сите останати и за момент ќе ве однесе во Ваш личен тропски рај, ваша мала Африка.

Share: