BUSINESS HOMES – HIGH FIVE (66 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – HIGH FIVE (66 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – HIGH FIVE (66 M2) – BUSINESS HOMES

High Five
Трособен стан од 66m2 кој ќе ве одушеви со својата едноставност. Неговата уникатност е во текстурите на материјалите кои што се имплементирани. Навидум едноставно и минималистичко, подлабоко катче од облагородени и фини текстури и финиши. Овој стан заслужува чиста петка зарем не?

Share: