BUSINESS HOMES – LADY’S CHOICE (55 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – LADY’S CHOICE (55 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – LADY’S CHOICE (55 M2) – BUSINESS HOMES

Lady’s Choice
Романтичен, топол и женствен стан од 55m2 кој е создаван со многу трпение и ги исполнува сите барања на модерната жена. Интересните триаголни форми скриени низ деталите дава посебен романтичен изглед кој е како создаден за девојките, а во спалната соба изобилува белата боја и едноставноста.

Share: