BUSINESS HOMES – RESIDENCE (86 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – RESIDENCE (86 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – RESIDENCE (86 M2) – BUSINESS HOMES

Residence
Во сржта на овој преубав стан дизајниран за комфор со декорација која е резултат на природен и практичен стил, нашите архитекти ја пренесоа естетската елеганција на високо квалитетните производи за екстериер во внатрешноста на станот. Residence – Убавецот од 86m2 со балкон од 10m2 каде можете да сместите Ваша зелена оаза целосно менувајќи го концепт на стандардно живеење со нови современи и фасцинантни форми и материјали.

Share: