BUSINESS HOMES - +SPACE (71 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – +SPACE (71 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА + SPACE (71 M2) – BUSINESS HOMES

+ Space
Првото нешто кое ги поздравува гостите на влезот е импресивна дневна соба од отворен план, која се прелива во трпезариското катче. Функционалните зони во станот се визуелно одвоени и обележани преку различното бојадисување.

Уредувањето е во минималистички модерен стил, претежно во виолетови и сиви нијанси. Заедно со неколку модерни декоративни детали, овој стан од 71m2 се смета за еден од најпосакуваните од страна на женската популација.

Share: