BUSINESS HOMES – TOP SELLER (64 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – TOP SELLER (64 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – TOP SELLER (64 M2) – BUSINESS HOMES

Top Seller
Уметниците, младите професионалци и луѓето кои сакаат едноставен, но квалитетен живот, се секогаш најдобри кандидати за сопственици на овој трособен стан од 64m2 кој ќе ве освои со врвниот ентериер и распоред на прв поглед.

Share: