BUSINESS HOMES – SMART CHOICE (53 M2) - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES – SMART CHOICE (53 M2)

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНБЕНА ЕДИНИЦА – SMART CHOICE (53 M2) – BUSINESS HOMES

Smart Choice
Овој трособен стан од 53m2 е вистинска оаза. Доколку немате многу средства кои би можеле да ги инвестирате во уредување на домот, набавете детали – и тоа во тиркизна боја, бидејќи таа ќе внесе потребна живост и светлина во овие зимски сиви денови. Тоа може да бидат перничиња за софата, фотелја, украсни чинии, вазна, сет шолји. Добредојдовте во Вашиот тиркизен рај!

Share: