FUTURA - FLORA - Elena Luka Home

FUTURA – FLORA

FLORA – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Замислете дом… перфектно балансиран и споен со природата, во кој ќе изградите среќен живот со Вашето семејство. Futura Flora 57m2 е токму тоа – инспирирана од совршениот баланс на растенијата, кој е инкорпориран во секој агол од просторот.

Во бои кои ќе Ве смират по динамичното секојдневие, полн со растенија кои го прочистуваат воздухот, овој стан е Вашето сигурно засолниште во кое Вие и Вашето семејство ќе минувате среќни мигови кои ќе ги паметите засекогаш.

Секој агол е искористен за да Ви служи Вам и да Ви овозможи комфорно живеење.

Share: