FUTURA - GALAXY ONE - Elena Luka Home

FUTURA – GALAXY ONE

GALAXY ONE – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Цела галаксија во Вашиот дом!

Само така може да го опишеме Futura Galaxy 96m².

Позициониран на поткровјето, за да бидете поблиску до ѕвездите, овој стан има идеален распоред за големо и модерно семејство.

Со голема дневна соба, кујна, спална соба, две детски соби, две бањи ќе имате доволно простор да ја создадете Вашата галаксија. Двете тераси ќе Ви овозможат прекрасна глетка од која запира здивот.

Futura Galaxy 96m² – Ваша галаксија.

Share: