FUTURA - KRYPTON - Elena Luka Home

FUTURA – KRYPTON

KRYPTON – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Инспириран од формата, од чистината на кристалите, острите агли и кубизмот, Krypton со своите 44m2 максимално искористен простор е вистинска уметност на живеењето. Моќните обработки на ѕидови се проткаени со женската природа на кристалите кои се омилени камења на понежниот пол.

Наменет е за креативци кои го вреднуваат модерниот и удобен начин на живот, каде комфорот е вистински луксуз во брзото живеење, а воедно традиционално ја задржува приватноста на Вашата спална соба, панорамата кон градот убав и сите останати простории кои му се потребни на едно семејство.

Кристалите се секогаш во мода, па така Вашиот Krypton ќе биде секогаш ин!

Share: