FUTURA - ORBITA - Elena Luka Home

FUTURA – ORBITA

ORBITA – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Целиот наш живот орбитира околу нашиот дом – тој е центарот на семејството. Затоа одберете простор кој ќе ги задоволи сите ваши потреби – изобилство на светлина, идеален распоред, совршен поглед.

Токму таков е Futura Orbita 57м² – трособен стан со две тераси за вистинска оддишка. Уреден во неутрални тонови кои делуваат смирувачки, Futura Orbita 57м² е домот за кој сме мечтаеле, домот во кој едно среќно семејство создава моменти кои ќе траат вечно.

Share: