FUTURA - RED MOON - Elena Luka Home

FUTURA – RED MOON

RED MOON – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Редок како Red Moon, овој исклучително пријатен и компактен стан е совршена дефиниција за идеално домување. Futura Red Moon 41м² е создаден за оние кои сакаат да се разликуваат од толпата, но со перфекционистички вкус, кој не знае за компромиси.

Со модерни детали кои ја истакнуваат уникатноста на просторот и дискретна употреба на црвената боја, Red Moon е идеален избор за млада двојка, која е подготвена смело да зачекори кон идните животни предизвици.

Share: