FUTURA - SPUTNIK - Elena Luka Home

FUTURA – SPUTNIK

SPUTNIK – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Брзиот и модерен начин на живот наложува да имате свој простор во кој ќе може да се повлечете на крајот од денот и целосно да се посветите на себеси. Простор кој Ве смирува, но и Ви дозволува да се изгубите во својот свет. Токму затоа го создадовме FUTURA Sputnik 39m² – интимен стан од кој можете да креирате сопствена галаксија и да се препуштите на фантазиите.

Воден од идејата за едноставност и ефективност, секој сегмент од Sputnik e во функција на живеењето. Пресечените форми во портокалови нијанси му даваат силен карактер и разиграност.

Патувајте во времето и просторот под свои правила, во простор кој е единствено Ваш.

Share: