FUTURA - STARDUST - Elena Luka Home

FUTURA – STARDUST

STARDUST – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Станот е еден од клучните фактори за создавање на топол дом и вистински среќно семејство, исто како што е ѕвездената прашина за галаксијата. Водени од оваа идеја, го конципиравме Futura Stardust 77m2. Во него, низ совршен баланс, се проткаени сребрена, златна и бела боја, правејќи го просторот луксузен.

Sturdust е наменет за семејства кои се ориентирани кон модерниот начин на живот, но се однесуваат со почит кон традиционалните вредности. Со две спални соби, една детска и две бањи овозможува приватност за секој член на семејството, а големата дневна соба ќе биде место каде ќе се креираат заедничките спомени. Големата тераса со поглед кон прекрасното Водно е идеална за оддишка во секој дел од денот.

Share: