FUTURA - SUPERNOVA - Elena Luka Home

FUTURA – SUPERNOVA

SUPERNOVA – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

За индивидуи полни со енергија кои го живеат животот со полни гради и не стравуваат од предизвици. Futura Supernova 39m2 e стан исполнет со динамика, идеален за луѓе со адреналинско секојдневие.

Во бои кои емитираат позитивни вибрации и спална соба на која ретко кој ќе ѝ одолее. Futura Supernova 39m2 – инспирирана од експлозијата на ѕвезда која одекнува во вселената.

Share: