FUTURA - TITAN - Elena Luka Home

FUTURA – TITAN

TITAN – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ FUTURA

Титан е единствената месечина со атмосфера во нашиот сончев систем. Водени од таа помисла го создадовме истоимениот стан Futura Titan 83m2 – уреден во неутрални бои кои придонесуваат за пријатен амбиент.

Со голем дневен престој, две спални, детска соба и две бањи, Titan 83m2 е одличен избор за семејство кое претпочита комодитет и знае на вистински начин да ужива во истиот.

Share: