MELODY - MELODY OF FAMILY - Elena Luka Home

MELODY – MELODY OF FAMILY

MELODY OF FAMILY – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ MELODY

За да се постигне урбан стил во овој атрактивен простор за домување применета е минималистичка палета на материјали во облик на чисти ѕидни површини.

Овие материјали и тонови имаат за цел да ги истакнат различните елементи на уредување во станот како што се каминот, отворената кујна итн. Дрвениот под и црните детали како што се лајсните и плочата на кујната и клуб масичката дополнително му даваат акцент на овој прекрасен стан.

Спалната соба е украсена со неколку детали кои го прават овој простор за одмор уникатен и единствен – посебен акцент е ставен на осветлувањето во облик на дисперзни рефлектори и уникатен лустер како и атрактивните и модерни обработки на ѕидните панели.

Запознајте го Melody of Family – 56m2

Share: