MELODY - MELODY OF FOREST - Elena Luka Home

MELODY – MELODY OF FOREST

MELODY OF FOREST – ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ MELODY

Елегантно внатрешно уредување на стан, со доза на луксуз. Зелените нијанси инкорпорирани во мебелот и ѕидовите преку дизајнирани тапети и обоени ѕидови внесуваат смиреност на просторот.

За уште попријатна атмосфера во домот, вметнати се дрвени елементи во секоја од собите, посебно во деловите со сводови и ќошињата кои се практично искористени.

Металните елементи ја внесуваат потребната доза луксуз.

За севкупниот ефект мошне придонесува и осветлувањето – лустерите и ламбите со минималистичка естетика фрлаат сосема ново и уште поубаво светло на целиот простор.

Истата естетика е применета во дневната и кујната кои се поврзани, како и во спалната, со што се постигнува комплементарност и естетска целина.

Запознајте го Melody of Forest – 45m2

Share: