ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА АТЕЛЈЕ И РАБОТИЛНИЦА НА ЕЛЕНА ЛУКА - Elena Luka Home

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА АТЕЛЈЕ И РАБОТИЛНИЦА НА ЕЛЕНА ЛУКА

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА АТЕЛЈЕ И РАБОТИЛНИЦА НА ЕЛЕНА ЛУКА

Ателје Елена Лука

Во дизајнот на ателјето на Елена Лука може да се воочи едноставноста и функционалноста на дело. Минималните форми и играта помеѓу геометриските фигури, светлината и сенките го нагласуваат современиот и модерен ентериер вграден во атејлето и работилницата.

Share: