ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5 - Elena Luka Home

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5

Стан во објект Connect 5

Префинет и елегантен стан од 72m2 со дискретен стил и баланс помеѓу боите, површините и текстурите кои се користени во ентериерот. Се истакнува со едноставен и строг дизајн без непотребни елементи со што се доловува удобно, релаксирано и мирно парче оаза.

Share: