ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5 - Elena Luka Home

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТ CONNECT 5

Стан во објект Connect 5

Прекрасен стан од 72m2 кој што создава топла и пријатна атмосфера, спојувајќи го природното со модерното, со мноштво текстури и едноставност во изборот на бои.

Share: