ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТОТ TWINS - Elena Luka Home

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТОТ TWINS

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА СТАН ВО ОБЈЕКТОТ TWINS

Twins

Внатрешно уредување на стан од 54m2 во објектот Twins со извонреден композициски и естетски ефект, како и минимална употреба на елементи и материјали. Елегантен и модерен стан, со чисти линии, едноставни текстури и светли бои кои даваат перспектива, интересен изглед и дизајн.

Share: