Calypso Two – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Calypso е едно сосема поинакво доживување. Со своите 78 m2 совршено испланирани во простран дневен простор, две спални соби и балкон со преубав поглед го прави навистина посебен. Тој е комбинација од црно-бели  елементарни бои кои се многу различно комбинирани преку разни текстури и детали.

Топлите нијанси на бела боја и акцентирањето на текстурите на ѕидовите и секако завршно осветлувањето го прави Calypso смирен и уникатен. Таа нота се провлекува низ целиот стан и го прави ултра модерен за сите оние кои сакаат повеќе од својот дом.

За подетални информации во врска со овој стан