Фасада на ателје Елена Лука

Елена Лука

Идејното решение за фасадата на ателјето Елена Лука е пример за успешна трансформација на содржината на обичен објект во супер модерно здание кое ги потенцира епитетите на модната куќа Елена Лука. Фасадата во мрежест материјал со правилни геометриски форми ја одразува транспарентноста и подготвеноста на Елена Лука секогаш да биде во такт со своите верни клиенти и да понуди широк спектар на модни парчиња од секојдневни кежуал варијанти до ексклузивни свечени фустани за најпрефинетите модни вкусови.

Останати проекти