Krypton – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Инспириран од формата, од чистината на кристалите, острите агли и кубизмот, Krypton со своите 44m2 максимално искористен простор е вистинска уметност на живеењето. Моќните обработки на ѕидови се проткаени со женската природа на кристалите кои се омилени камења на понежниот пол.

Наменет е за креативци кои го вреднуваат модерниот и удобен начин на живот, каде комфорот е вистински луксуз во брзото живеење, а воедно традиционално ја задржува приватноста на Вашата спална соба, панорамата кон градот убав и сите останати простории кои му се потребни на едно семејство.

Кристалите се секогаш во мода, па така Вашиот Krypton ќе биде секогаш ин!

Krypton
Krypton
Krypton
Krypton
Krypton
Krypton
Krypton
Krypton

За подетални информации во врска со овој стан