Mars – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Инспирација за овој стан е планетата Марс и нашата нескротлива желба за разоткривање на мистериозното. Во овој совршено испланиран простор од 43m2 ќе ја спознаете Вашата иднина, ќе се впуштите во нови возбудливи авантури и ќе создадете трајни животни спомени.

Неутралните бои се разиграни со огнено портокаловите тонови кои ќе Ве поттикнат да ја почувствувате возбудата на непознатото, како разоткривање на еден нов свет. #Futura Mars 43m2 – Создадете го својот дом по Ваши правила.

За подетални информации во врска со овој стан