Melody of Wisdom I – Внатрешно уредување на стан во објект MELODY

Со цел да се постигне безвременски, а сепак атрактивен и топол простор со естетика која ќе одговори и на новите трендови, но и класичноста, искористена е палетата на беж, сиви и топли бели тонови. Исто така, направена е комбинација на материјали со различна текстура, како што се под во топли дрвени нијанси, мермерни елементи и метал, кои искомбинирани на вистински начин, се совршен спој.

Во дневната соба, направена е комбинација на топли тонови на сива, кафена и кремова, а вметнати се и метални елементи во индустриски стил, кои во комбинација со дрво и остатокот од мебелот, му даваат на просторот впечатливост. Посебно внимание е посветено и на осветлувањето и лустерите, кои што му даваат на просторот елеганција.

Дневната и кујната се поврзани и просторно и тематски, правејќи ги комплементарни, а сепак посебни и внимателно уредени. Користени се чисти линии и нијанси, одлична комбинација за сите што преферираат класична, елегантна и минималистичка естетика.

Кујната е во нежна беж-бела комбинација, а истата палета бои е задржана и во спалната соба. Плакари со стаклени површини и дискретно осветлување, даваат доза на луксуз, која сосема соодветствува за овој дел од станот.

Запознајте го Melody of Wisdom I – 50m2

Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom
Melody of Wisdom

За подетални информации во врска со овој стан