Moonwalk – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Кажете му добредојде на популарниот Moonwalk 44м² – за сите темпераментни карактери на кои ритамот им е во срцето.

Разиграјте го станот за Вашите сакани со долги уживања, танцувајте заедно во отворениот простор. Вашиот дом е Ваша легенда. Играјте Вие и Moonwalk ќе игра за Вас со сите уникатни детали.

Moonwalk
Moonwalk
Moonwalk
Moonwalk
Moonwalk
Moonwalk

За подетални информации во врска со овој стан