Sun – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Сонцето е извор на целиот живот на нашата планета, влијае на нашето расположение и квалитетот на живот. Па, така Futura Sun 41м² ќе биде суштината на Вашиот живот, простор во кој ќе растете и ќе се развивате како среќно семејство.

Исполнет со сончева светлина, уреден во смирувачка сина и оптимистичка жолта боја, овој стан ќе биде вистинско прибежиште од секојдневниот хаос и притисок.

За подетални информации во врска со овој стан