Supersonic – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Supersonic – стан создаден за љубителите на концерти и на звук со идеален распоред за оние кои живеат со полни гради. Пригушените светла и неонско зелени нијанси ќе Ви пружат невидена забава во својот дом.

Futura Supersonic со 40м² е дефинитивно вајб за млади и креативни луѓе, со силен карактер. Големата дневна соба и трпезариски простор ќе биде омилено место каде ќе се забавувате со Вашите пријатели и семејство.

FUTURA Supersonic – Vibe from the Future! 🚀

Supersonic
Supersonic
Supersonic

За подетални информации во врска со овој стан