Уредување на тинејџерска соба дуплекс со смарт осветлување по барање на клиент

Тинејџерска дуплекс соба

Комфорна дуплекс соба наменета за живеење на тинејџер со модерен дух, според потребните за интимност и динамичност со употреба на меки и природни материјали.

Висината на плафонот дозволува поставување на скали каде просторот за спиење е на горниот полукат врамен во стакло, а потпора на истиот е гардероберот.

Поголемиот дел од мебелот и деталите се рачна изработка, а останатиот дел од мебелот е увозен.

Останати проекти