Внатрешно уредување на ателје и работилница на Елена Лука

Ателје Елена Лука

Во дизајнот на ателјето на Елена Лука може да се воочи едноставноста и функционалноста на дело. Минималните форми и играта помеѓу геометриските фигури, светлината и сенките го нагласуваат современиот и модерен ентериер вграден во атејлето и работилницата.

Останати проекти