Внатрешно уредување на стан во објектот Twins

Twins

Внатрешно уредување на стан од 54m2 во објектот Twins со извонреден композициски и естетски ефект, како и минимална употреба на елементи и материјали. Елегантен и модерен стан, со чисти линии, едноставни текстури и светли бои кои даваат перспектива, интересен изглед и дизајн.

Останати проекти

Проектирано:

Реализирано:

Проектирано:

dnevna_2

Реализирано:

Проектирано:

Реализирано:

Проектирано:

Реализирано:

Проектирано:

Реализирано: