Внатрешно уредување на новите канцеларии на Elena Luka Home

Канцеларии: Elena Luka Home

Ситуирани во Twins, овие преубаво дизајнирани канцеларии изобилуваат со модерен дизајн и комфор за вработените. Елегантно решение со високо квалитетните материјали и парчиња за екстериер, решение кое целосно го менува концептот за стандардно деловно работење со нови современи форми и материјали.

Останати проекти