Внатрешно уредување на станбена единица – Cube (43m2) – Business Homes

Cube

Ладните бои и по малку апстрактни линии го претставуваат просторот кој има необична перспектива, интересен изглед и дизајн. Овој единствен и интересен дизајн дефинитивно го освежува ентериерот и отстапува од вообичаениот и неутрален простор. Секоја просторија во енергичен стил и дизајн, остава силен впечаток и самиот престој во вакво опкружување, овозможува голема доза на енергија.

Останати проекти

stan-046-cube-01
stan-046-cube-02