Внатрешно уредување на станбена единица – Heaven (55 m2) – Business Homes

Heaven

Трособен стан од 55m2 за станари со топло срце. Исполнет е со светлина и колорит. Топлите бои на сонцето со додатни месингови детали е она по кој овој ентериер се одвојува од сите останати и за момент ќе ве однесе во Ваш личен тропски рај, ваша мала Африка.

Останати проекти

stan-042-heaven-01
stan-042-heaven-02
stan-042-heaven-03
stan-042-heaven-04
stan-042-heaven-05
stan-042-heaven-06