Внатрешно уредување на станбена единица – High Five (66 m2) – Business Homes

High Five

Трособен стан од 66m2 кој ќе ве одушеви со својата едноставност. Неговата уникатност е во текстурите на материјалите кои што се имплементирани. Навидум едноставно и минималистичко, подлабоко катче од облагородени и фини текстури и финиши. Овој стан заслужува чиста петка зарем не?

Останати проекти

stan-043-highfive-02
stan-043-highfive-03
stan-043-highfive-04
stan-043-highfive-05
stan-043-highfive-06