Внатрешно уредување на станбена единица – Lady’s Choice (55 m2) – Business Homes

Lady's Choice

Романтичен, топол и женствен стан од 55m2 кој е создаван со многу трпение и ги исполнува сите барања на модерната жена. Интересните триаголни форми скриени низ деталите дава посебен романтичен изглед кој е како создаден за девојките, а во спалната соба изобилува белата боја и едноставноста.

Останати проекти

stan-047-ladys-choice-01
stan-047-ladys-choice-02
stan-047-ladys-choice-03
stan-047-ladys-choice-04
stan-047-ladys-choice-05