Внатрешно уредување на станбена единица + Space (71 m2) – Business Homes

+ Space

Првото нешто кое ги поздравува гостите на влезот е импресивна дневна соба од отворен план, која се прелива во трпезариското катче. Функционалните зони во станот се визуелно одвоени и обележани преку различното бојадисување.

Уредувањето е во минималистички модерен стил, претежно во виолетови и сиви нијанси. Заедно со неколку модерни декоративни детали, овој стан од 71m2 се смета за еден од најпосакуваните од страна на женската популација.

Останати проекти

stan-045-plus-space-01
stan-045-plus-space-02
stan-045-plus-space-03
stan-045-plus-space-04