Внатрешно уредување на станбена единица – Smart Choice (53 m2) – Business Homes

Smart Choice

Овој трособен стан од 53m2 е вистинска оаза. Доколку немате многу средства кои би можеле да ги инвестирате во уредување на домот, набавете детали – и тоа во тиркизна боја, бидејќи таа ќе внесе потребна живост и светлина во овие зимски сиви денови. Тоа може да бидат перничиња за софата, фотелја, украсни чинии, вазна, сет шолји. Добредојдовте во Вашиот тиркизен рај!

Останати проекти

stan-044-smartchoice-01
stan-044-smartchoice-02
stan-044-smartchoice-03
stan-044-smartchoice-04
stan-044-smartchoice-05
stan-044-smartchoice-06