Внатрешно уредување на станбена единица – Top Seller (64 m2) – Business Homes

Top Seller

Уметниците, младите професионалци и луѓето кои сакаат едноставен, но квалитетен живот, се секогаш најдобри кандидати за сопственици на овој трособен стан од 64m2 кој ќе ве освои со врвниот ентериер и распоред на прв поглед.

Останати проекти

stan-041-topseller-01
stan-041-topseller-02
stan-041-topseller-03