Внатрешно уредување на станбена единица – Win Win (45 m2) – Business Homes

Win Win

Прекрасен двособен стан од 45m2 за успешни двојки кои уживаат во животот до максимум. Модерниот ентериер со уникатни индустриски елементи и конструкција која преминува во библиотека е она по кој овој ентериер се одвојува од сите останати, боите го смируваат просторот и тој добива завршен изглед кој е полн погодок. Веднаш знаевме дека е добитна комбинација.

Останати проекти

stan-040-winwin-01
stan-040-winwin-02
stan-040-winwin-03
stan-040-winwin-04
stan-040-winwin-05
stan-040-winwin-06
stan-040-winwin-07