Нашите проекти

Calypso Two – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Galaxy Two – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Galaxy One – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе
connect5plus-fi

Connect 5+

Повеќе

Orbita – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Titan – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Sun – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Red Moon – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Mars – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Supernova – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Flora – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Moonwalk – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Sputnik – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Aurora – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Magma – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Supersonic – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Krypton – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе

Stardust – Внатрешно уредување на стан во објект FUTURA

Повеќе
elena-luka-futura-featured-image

Futura

Повеќе

Внатрешно уредување на стан во објект Connect 5

Повеќе

Внатрешно уредување на стан во објект Connect 5

Повеќе

Уредување на штанд на Elena Luka Home на Саем за градежништво

Повеќе

Уредување на тинејџерска соба дуплекс со смарт осветлување по барање на клиент

Повеќе

Внатрешно уредување на стан во објектот Business Homes

Повеќе

Уредување на штанд на Елена Лука на Саем за венчавки 2020

Повеќе

Внатрешно уредување на ателје Elena Luka Princess

Повеќе

Внатрешно уредување на стан во објектот Twins

Повеќе

Фасада на ателје Елена Лука

Повеќе

Внатрешно уредување на ателје и работилница на Елена Лука

Повеќе

Внатрешно уредување на новите канцеларии на Elena Luka Home

Повеќе

Connect 5

Повеќе
residence-fi-07

Внатрешно уредување на станбена единица – Residence (86 m2) – Business Homes

Повеќе
twins-j

Twins

Повеќе
divine-fi-01

Divine

Повеќе
stan-047-ladys-choice-02-fi

Внатрешно уредување на станбена единица – Lady’s Choice (55 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-046-cube-01-fi

Внатрешно уредување на станбена единица – Cube (43m2) – Business Homes

Повеќе
stan-045-plus-space-03-fi

Внатрешно уредување на станбена единица + Space (71 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-046-gentlemans-04-fi

Внатрешно уредување на станбена единица – Gentleman’s Choice (70 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-045-joy-03

Внатрешно уредување на станбена единица – Joy (43 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-044-smartchoice-01

Внатрешно уредување на станбена единица – Smart Choice (53 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-043-highfive-04

Внатрешно уредување на станбена единица – High Five (66 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-042-heaven-01

Внатрешно уредување на станбена единица – Heaven (55 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-041-topseller-02

Внатрешно уредување на станбена единица – Top Seller (64 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-040-winwin-01

Внатрешно уредување на станбена единица – Win Win (45 m2) – Business Homes

Повеќе
stan-039-balance-02

Внатрешно уредување на станбена единица – Balance (42 m2) – Business Homes

Повеќе
business-homes-640

Business Homes

Повеќе
el-novo-atelje-fi

Atelier Elena Luka – New Look

Повеќе

Внатрешно уредување на станбена единица – Living Large

Повеќе

Внатрешно уредување на станбена единица (поткровје) – Living Large

Повеќе

Внатрешно уредување на станбена единица (луксузен стил) – Luxury Homes

Повеќе
minimalisticki-stil

Внатрешно уредување на станбена единица (минималистички стил) – Luxury Homes

Повеќе

Внатрешно уредување на станбена единица (рустичен стил) – Luxury Homes

Повеќе

Внатрешно уредување на апартман

Повеќе

Внатрешно и надворешно уредување на викенд куќа

Повеќе

Внатрешно уредување на изложбен салон

Повеќе

Производствен погон на Елена Лука во Струмица

Повеќе

Продажен салон Елена Лука во Струмица

Повеќе

Внатрешно уредување на продажен салон

Повеќе
liv-01-fi

Living Large

Повеќе
lh-01-fi

Luxury Homes

Повеќе